London +44 (0)203 793 2824 North +44 (0)1484 663 294
WE PAY YOUR DEPOSIT.
Buy Now Pay Later 12 months interest Free Finance.
*orders over £500. Normal deposit 10%

Meubelen Chesterfield Bankstel

Wereldwijde vraag naar met de hand vervaardigde lederen bankstellen van hoge kwaliteit inspireerde het familiebedrijf Distinctive Chesterfields om meubels Chesterfields, fauteuils, clubzetels, voetbankjes en special vervaardigde bureaustoelen te leveren aan de markt buiten het Verenigd Koninkrijk.

Wereldwijde levering van elegante lederen producten

Het Yorkshire bedrijf is gestoeld op een solide basis van familiewaarden waar telkens weer wordt voldaan aan de individuele eisen van de klant. Distinctive Chesterfields verzendt haar elegante lederen ambachtsproducten naar Europa, Rusland, Afrika, Amerika, Canada en Australië.

De unieke reeks van Distinctive Chesterfields is omvangrijk en alle producten worden met de hand in Engeland vervaardigd met behulp van het beste leer en hardhouten frames.

Diensten

Er worden voor alle producten preferentiële tarieven verstrekt aan de detailhandel en wederverkopers. Tot de klanten die vaak gebruik maken van Distinctive Chesterfields behoren ontwerpers, bestekschrijvers en architecten en uiteenlopende projecten wereldwijd omvatten barruimtes, restaurants, nachtclubs, hotels, winkels, de openbare sector en defensie.

Het bedrijf levert tevens lederen chesterfields en andere producten in de reeks voor bedrijfsevenementen zoals verkooppromoties, marketing-doeleinden, advertentiedisplays, tentoonstellingen enz. Bel voor meer informatie.

Distinctive Chesterfields Showroom

De Distinctive Chesterfields showroom is op afspraak open tussen 9 en 17.30 uur. Tevens kunnen van alle producten op verzoek foto's met hoge resolutie worden geleverd.

Distinctive Chesterfields is momenteel op zoek naar wederverkopers wereldwijd. Daarbij wordt uitgebreide marketing en verkoopondersteuning geboden.

Gelieve contact met ons op te nemen voor nadere informatie.